21-dnevni programi

Od Wim Hofa do Butejka in več

Introspection

Vse, kar morate vedeti o dihanju, se lahko naučite to poletje!

Ogromno je metod dihanja in vsaka ima svoje ugodne učinke in omejitve. V 21. dneh se naučite vzeti najbolje iz obeh metod. Za piko na i pa vas dr. Hosta nauči izdelati dihanje, ki je v danem trenutku najbolj koristno za vas.

Vaditelj dihanja

Vaditelj integralnega dihanja poletje.png

Postani vaditelj integralnega dihanja!

Posebna poletna UGODNOST!

Izjemno uporabno znanje za učitelje joge, kondicijske in športne trenerje, kineziologe, psihologe, psihoterapevte, športne pedagoge, zdravstvene delavce, maserje in coache, fitnes in wellness inštruktorje in vaditelje skupinskih vadb ter druge zainteresirane.

Spirala pretoka

FlowCodeChannelsCarousel1 (1).jpg

Postani pretočna "flow" osebnost

Stanje optimalnega pretoka, stanje zanosa, vznesenosti. Stanje dobre življenjske pretočnosti. Nekateri rečejo tudi, da smo takrat v svojem elementu! Lahko bi rekli tudi stanje, v katerem se odpira peta dimenzija bivanja. S to vibracijo lahko zavestno spremeniš vsako situacijo.  

 

IZZIV 21
Pravila igre

Zdravje je pot!

21-dnevni izzivi so programi krepitve zdravja, dobrega počutja in osebnostne rasti, ki jih vodijo naši strokovni sodelavci v okviru Zdravilnice. 

 

Pri vpisu v 21-dnevni program, ki ga izberete glede na vaše potrebe in cilje, ne glede na izvajalca,

cena vključuje naslednje:

  1. pol-letno naročnino na spletni tečaj Slovenija diha v višini €40 z vključenim popustom (polna cena je €45);

  2. vrednost programa. 

 

Program se izvede pod pogoji (način organizacije, število udeleženih, dnevna ali tedenska obremenitev ter angažma v skupini), ki jih postavi strokovni sodelavec, ki vodi program. 

Vse udeležene nas pri izvajanju programov vodi strokovna odgovornost, osebna integriteta, spoštljivo komuniciranje in predanost ciljem programa.